Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Inspirationskursus!

Inspirationskursus!


# Nyt fra provstiet
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 21. juni 2019, kl. 16:10
Inspirationskursus!

Rudersdal Provsti og ChurchDesk inviterer menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere til inspirationskursus om kommunikation, administration og medlemspleje

torsdag den 29. august kl.15-19  i Holte Kirkes sognegård

Vi inviterer alle provstiets sogne med på dette inspirationskursus, da det ikke handler om en generel introduktion til ChurchDesk, men meget mere handler om overvejelser og tanker vedr.  kommunikation, arbejdsgange og medlemspleje, som også er af mere generel karakter.

* Menighedsrådets administration og mødekultur.
Vi ser på hvordan administration og mødekultur kan strømlines og effektiviseres ved at bruge digitale værktøjer. Hvordan en effektiv vidensdeling og dokumenthånd-tering kan gøre livet lettere for menighedsrådet.

Kontaktpersonens område. 
Vi ser på hvordan kontaktpersonens område kan støttes med de rigtige værktøjer til f. eks. planlægning, opgavefordeling og fraværsoversigt.

Bedre dialog og enkel kommunikation.
Præstens personlige kontakt til sognebørnene lader sig (heldigvis) ikke digitalisere; men digitale værktøjer kan fremme dialogen, forenkle kommunikationen, og hjælpe med at også præstens personlige noter om enkeltpersoner kan overholde reglerne i persondataforordningen.

Til sidst ser vi på hvordan en fælles it-platform kan understøtte provstiets arbejde.

Er der specielle temaer, som deltagerne ønsker taget op, kan det sagtens arrangeres.

Mødeleder er Asger Jensen, som udover at have arbejdet for ChurchDesk i et par år, har siddet i menighedsrådet i Roskilde Søndre Sogn siden 2000.

Vi serverer en sandwich undervejs, derfor beder vi om tilmelding senest den 22. august.   Tilmelding her: https://forms.churchdesk.com/f...

Jeg glæder mig til at se jer og håber, at vi alle inden da må få en vidunderlig sommer!

Med venlig hilsen

Grete Bøje

 Printvenlig version af invitationen her: Inspirationskursus